Over de cursus

Hoi allemaal

Ik vind het echt heel leuk dat we samen mijn creatieve jaar gaan beleven. Ik heb er veel zin in om dit samen met jullie mee te gaan maken.

Er hoort een facebookgroep bij deze cursus.

Deze pagina blijft gedurende de hele inschrijfduur beschikbaar. Ik deel er mijn tips over handige materialen. De toepassing daarvan komt in de betreffende maand of in de live workshop aan de orde.

Mijn eerste tip: Action.

Action verkoopt veel betaalbare materialen. Ze zijn helaas lang niet allemaal van goede kwaliteit en ook niet altijd verkrijgbaar.

Mijn kwasten koop ik wel altijd daar. Meestal dit pakket:

Het zijn kwasten in verschillende maten en met verschillende soorten punten, voor het fijne en het grove werk. In één van de workshops dit jaar ga ik het laten zien.

In november 2020 verkochten ze vloeibare waterverf (ecoline). Ik heb het uitgeprobeerd en vond het prettig werken. Het zijn wel bijzondere kleuren én ik weet niet of ze bij jou en hoe lang verkrijgbaar zijn. De set van vijf is stukken goedkoper dan de 'normale' ecoline. Tijdens de workshop Hundertwasser Huisjes ga ik er iets over vertellen. Als je ze bij jou in de winkel ziet liggen, zou ik het meenemen!


Complete and Continue